AA Werkgroep De Zandloper

Hellevoetsluis (Nieuwenhoorn)

De Meetings

Onze groep (allemaal ervaringsdeskundigen) komt elke dinsdag samen van 19:45 tot 21:45 (uiterlijk 22:00) in Hellevoetsluis (Nieuwenhoorn). We delen onze ervaringen met elkaar. Je bent van harte welkom om bij ons aan te schuiven en het verplicht je tot niets! De enige voorwaarde die wij stellen aan het "AA-lidmaatschap" is dat je het oprechte verlangen hebt om te stoppen met drinken. Het is gewenst dat je minstens 24 uur voorafgaand aan de bijeenkomst niet gedronken hebt. Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan de groep, wij voorzien in onze eigen behoeften door een vrijwillige wekelijkse eigen bijdrage van de leden.


Vaak wordt gedacht dat AA een religieuze gemeenschap is. AA is een spirituele, maar geen Godsdienstige gemeenschap. Wij zijn aan geen enkele organisatie en/of geloofsgemeenschap verbonden. Iedereen die lijdt onder de gevolgen van de ziekte alcoholisme is welkom. Onze Twaalf Stappen vragen ons een “Macht groter dan wijzelf” te zoeken, die ons kan helpen om onze problemen op te lossen en gemoedsrust te vinden. Iedereen mag zélf bepalen wat hij/zij verstaat onder een “Hogere Macht”.


Wil je jouw ervaringen delen, samen zoeken naar hoop en kracht putten uit de verhalen van anderen? Meld je dan geheel vrijblijvend aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op voor een kort gesprek wanneer je liever eerst even met een groepslid wilt praten. We vertellen je heel graag wat je kunt verwachten van een meeting. Natuurlijk, alle begin is moeilijk en soms best heel eng maar bedenk dat ieder van ons is ooit over dezelfde drempel naar binnen is gestapt dus we kennen de twijfel en angst als geen ander. Wij kunnen je vertellen hoe wij de weg hebben bewandeld, waar we tegenaan liepen, wat onze valkuilen zijn en hoe we hiermee omgaan. Je hoeft ook niet meteen je hele levensverhaal te vertellen, alleen luisteren mag ook. Het belangrijkste is dat je er bent! Als je besluit een meeting bij te wonen zal je merken dat jij je bij ons al snel op je gemak voelt.


Locatie
Hieronder vindt je een kaart met de locatie. Wanneer je op de kaart klikt kun je jouw eigen adres ingeven en automatisch een routebegeleiding starten. Het clubgebouw bevindt zich naast de kerk (achter een groot hek) en er is een parkeerplaats met - over het algemeen - voldoende ruimte om te parkeren. Wanneer je je als nieuweling bij ons hebt aangemeld zorgen we ervoor dat je door iemand van ons wordt opgevangen.


Kijk ook eens bij verhalen van groepsleden, wellicht herken je jezelf hierin en helpt het jou om een besluit te nemen.